Skånes bästa konferensläge

Låt nya idéer och tankar formas i en skön miljö med tillgång till god mat och dryck. 

Lilla rummet

Skräddarsytt för små sällskap på upp till 12 personer. Komplett och effektivt, detta rum erbjuder en fokuserad miljö med modern teknisk utrustning för produktiva möten.

Stora rummet

Vårt rymliga konferensrum rymmer upp till 70 personer i biosittning, 50 personer i skolsittning och 30 personer i u-sittning. Flexibelt utformat för att möta olika arrangemang, detta rum kombinerar rymd med modern teknisk utrustning för framgångsrika möten och evenemang.

Våra möteslokaler är omsorgsfullt utformade och fullt utrustade för att säkerställa att er konferens eller affärsmöte når nya höjder av produktivitet och effektivitet. Vi strävar efter att skapa en inspirerande och bekväm miljö där affärsidéer kan blomstra och beslut kan fattas med precision.

Vad ingår?
För att göra er vistelse så smidig som möjligt, inkluderar vi alltid färsk frukt, vatten samt kaffe/te under hela mötet. Dessutom erbjuder vi trådlöst nätverk och bekväm parkering, för att säkerställa att ni har allt ni behöver utan extra kostnad.

Mat och Dryck
Vi tar hand om er från början till slut genom att erbjuda skräddarsydda matupplevelser. Oavsett om det är en uppfriskande fikapaus, en läcker lunch eller en smakfull middag, så skapar vi ett kulinariskt ögonblick som kompletterar ert möte på bästa sätt.

Boka en skräddarsydd upplevelse
För att få en skräddarsydd offert och säkra ert mötesrum, är ni välkomna att kontakta oss på 046-285 24 00 eller skicka ett meddelande till info@dahlshotell.se. Vårt dedikerade team står redo att hjälpa er planera och genomföra en lyckad konferans.

BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.