Sevärdheter / aktiviteter

I och runt Löddeköpinge finns följande sevärdheter/aktiviteter

Sport Center syd

Sportcenter Syd erbjuder aktiviteter för alla. Padel, gym, klättring på Clip’n’Climb, boule, bordtennis, dart – egentligen sätts gränserna av din fantasi. Vi har dessutom möjlighet att ta emot kompisgäng, svensexor och möhippor, vi erbjuder konferensmöjligheter och tillgång till såväl dusch och bastu som en bistro med allt från fika till saftiga högrevsburgare.Välkommen till Sportcenter Syd!

http://www.sportcentersyd.se/

Center Syd

Välkommen till Galleria Center Syd.En lite lekfullare galleria nära dig. Med rum för avkoppling, shopping, upplevelser och lek. För dig som vill inspireras, umgås, leka, göra ett ärende eller två eller kanske bara ta en fika.Välkommen in i leken!Center Syd invigdes 1991 och erbjuder idag ca 80 butiker i en nybyggd fastighet på ca 40 000 kvadratmeter. Omkring 80 000 personer besöker Galleria Center Syd varje vecka, vilket motsvarar ca 4,1 miljoner besökare årligen.

http://www.centersyd.se/

Barsebäck Golf & Country Club

Barsebäck Golf & Country Club räknas som en av Europas vackraste och bästa golfanläggningar. Redan på 1980-talet fastslog Jack Nicklaus, en av golfhistoriens mest berömde och meriterade golfare Barsebäcks vackra läge och golfbanornas höga kvalitet. Sedan dess har mycket hänt! Det har under årens lopp arrangerats 13 Europatourtävlingar. 2003 var Masters Course på Barsebäck värd för Solheim Cup. I sommar, juli 2018 är Barsebäck för nionde året i rad värd för Elitserien för både damer och herrar där flera av Sveriges bästa spelare gör upp om den prestigefyllda titeln.
http://www.barsebackresort.se/sv/golf

Björkenäs Golfklubb

Björkenäs Golfklubb erbjuder dig en naturskön 12-håls parkbana med en del utmanande hål. Vi har puttinggreen och drivingrange med möjlighet att träna under tak. 
http://www.bjorkenasgolfklubb.com/

Lödde Båt- & Kanotcenter

Lödde Båt- & Kanotcenter bedriver uthyrning och försäljning av kanoter, kajaker, roddbåtar och fiskeutrustning.Besök dem i Löddeköpinge på Backavägen intill Lödde å.

Paddla kanot eller ut och fiska. Kanoterna är stabila och lättpaddlade, även för nybörjare. Flytvästar ingår och är obligatoriska att ha på sig. Endagsturer, 2-6 dagsturer, halvdagsturer eller prova på någon timme.

http://www.kanoting.se/

TREEWALKER

TreeWalker är ett aktivitet med en spännande kombination av klättring, sport, lek och äventyr högt över marken.

Tänk dig en hinderbana uppe bland träden, där du tar dig mellan plattformarna med hjälp av lianer, vippbrädor, hängbroar, ziplines och surfbrädor, balanserande på stockar, stora nät och till och med en stargate! Det är en aktivitet som passar för alla, svensexor, möhippor, företag, skolor, barnkalas och för familjen som vill prova på något annorlunda och spännande.

Våra sex banor är av olika svårighetsgrad så det spelar ingen roll om du är ung eller gammal, höjdrädd eller en våghals.

http://www.treewalker.nu/

Järavallens strövområde

Stigarna i Järvallen är många och utgår från två olika parkeringar. Här kan du gå både korta och längre rundor. Skåneleden passerar området. En av stigarna är tillgänglighetsanpassad. Stigarna i området är i första hand gjorda för promenader och vandring. Men det går självklart utmärkt att springa - och slingorna uppskattas av många löpare. Var beredd på rötter på stigarna.

http://www.skanskalandskap.se/strovomraden/jaravallen/
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.